ამ მარტივი რეცეპტით ისეთი ფუმფულა ხაჭაპური გამოგივათ, რომ ღუმელში გამომცხვარისგან ვერ გაარჩევთ.
ცომი
შიგთავსი
ფქვილი გაცერით, დაუმატეთ შაქარი და მარილი. დაუმატეთ კეფირი, სოდა და მოზილეთ ცომი.
ცომი გაახვიეთ სამზარეულოს ცელოფანში და 5-10 წუთით დააყოვნეთ. შემდეგ სამ ნაწილად გაყავით, თითოეული გააბრტყელეთ, შიგნით მოათავსეთ გახეხილი ყველი და შეკარით.
შემდეგ ტაფის ზომაზე გააბრტყელეთ ხაჭაპური და გამოაცხვეთ ორივე მხრიდან 2-3 წუთის განმავლობაში.
ხაჭაპური თეფშზე გადაიტანეთ და კარაქი ან ზეთი გადაუსვით.
გემრიელად მიირთვით!