თევზი ვაშლით და ბოსტნეულით

18-06-2023, 14:27
136 ნახვა
Aa

ინგრედიენტები

ინგრედიენტები

  • მარილი და პილპილი
  • შავი ზეთისხილი, უკურკო
  • ზეითუნის ზეთი
  • ლიმონის წვენი
  • კამა და ოხრახუში
  • სტაფილო
  • ვაშლი
  • კარტოფილი
  • თევზი ნოტოტენია

    მომზადების წესი

    კარტოფილი და ვაშლი პატარა კუბებად დავჭრათ.

    თევზი გავასუფთავოთ და თავი მოვაჭრათ.

    სტაფილო, მწვანილი და ზეთისხილი წვრილად დავჭრათ. დავასხათ ლიმონის წვენი და 2 ს.კ. ზეთი, დავუმატოთ მარილი, დაჭრილი ბოსტნეული და მწვანილი.

    ამ ნარევით გამოვტენოთ თევზები. დარჩენილი სოუსი ავურიოთ კარტოფილსა და ვაშლს.

    თევზები ბოსტნეულთან ერთად მოვათავსოთ შესაწვავ ცელოფანში და 15-20 წუთით.

    თუ სპეციალური ცელოფანი არა გვაქვს, თევზი გავახვიოთ ცხიმწასმულ ფოლგაში და ისე შევწვათ.

გაზიარება:
FACEBOOK კომენტარები
რეკლამა