დახურვა
ავტორიზაცია
სახელი
პაროლი
შესვლა
რეგისტრაცია
მთავარი
ფილმები ქართულად
ანიმაციური
თურქული სერიალები
მუსიკა
სხვა
კულინარია
ლექსები
ჯანმრთელობა
მსახიობები
ვალუტა
ტელევიზია
თევზი ვაშლით და ბოსტნეულით
კულინარია
/
თევზი და ზღვის პროდუქტები
ავტორი:
sali
დამატებულები [905]
0
18-06-2023, 14:27
206 ნახვა
Aa
ინგრედიენტები
ინგრედიენტები
მარილი და პილპილი
შავი ზეთისხილი, უკურკო
ზეითუნის ზეთი
ლიმონის წვენი
კამა და ოხრახუში
სტაფილო
ვაშლი
კარტოფილი
თევზი ნოტოტენია
მომზადების წესი
კარტოფილი და ვაშლი პატარა კუბებად დავჭრათ.
თევზი გავასუფთავოთ და თავი მოვაჭრათ.
სტაფილო, მწვანილი და ზეთისხილი წვრილად დავჭრათ. დავასხათ ლიმონის წვენი და 2 ს.კ. ზეთი, დავუმატოთ მარილი, დაჭრილი ბოსტნეული და მწვანილი.
ამ ნარევით გამოვტენოთ თევზები. დარჩენილი სოუსი ავურიოთ კარტოფილსა და ვაშლს.
თევზები ბოსტნეულთან ერთად მოვათავსოთ შესაწვავ ცელოფანში და 15-20 წუთით.
თუ სპეციალური ცელოფანი არა გვაქვს, თევზი გავახვიოთ ცხიმწასმულ ფოლგაში და ისე შევწვათ.
გაზიარება:
ტეგები:
კულინარია
,
რეცეპტები
,
რეცპტი
,
თევზი
,
ვაშლით
,
ბოსტნეული
,
kulinaria
,
recepti
,
receptebi
,
tevzi
,
vashlit
FACEBOOK
კომენტარები
გადაცემები
მეტის ნახვა
ტელევიზია
PARVANA TV
სილკ უნივერსალი
PALITRANEWS
კავკასია
პოსTV
იმედი
პირველი არხი
ფორმულა
TV პირველი
რუსთავი 2
სამზარეულო
ფრანგული
მექსიკური
ჩეხური
ბერძნული
სლავური
ესპანური
გერმანული
ჩინური
იტალიური
მსგავსები
თინუსის რულეტები
ბოსტნეულის კატლეტის 5 რეცეპტი: იდეალურია სამარხვოდ!
ზეთზე დამზადებული სამარხვო ფენოვანი ცომი
სალათა გამომცხვარი ბადრიჯნისა და ქორფა პომიდვრისგან
გადაცემები
მეტის ნახვა
ტელევიზია
PARVANA TV
სილკ უნივერსალი
PALITRANEWS
კავკასია
პოსTV
იმედი
პირველი არხი
ფორმულა
TV პირველი
რუსთავი 2
სამზარეულო
ფრანგული
მექსიკური
ჩეხური
ბერძნული
სლავური
ესპანური
გერმანული
ჩინური
იტალიური