თევზი პიკანტურ სოუსში

18-06-2023, 13:03
121 ნახვა
Aa

ინგრედიენტები

ინგრედიენტები

  • პაპრიკა
  • მარილი
  • ლიმონის წვენი
  • ნებისმიერი თეთრი თევზის ფილე,
  • დაჭრილი რეჰანი
  • დაჭრილი ოხრახუში ან ქინძი
  • ტკბილი წიწაკა, სხვადასხვა ფერის
  • ჩილი წიწაკა
  • ნივრის კბილი
  • ხახვი
  • ზეითუნის ზეთი

    მომზადების წესი

    თევზი გავრეცხოთ და დავჭრათ ულუფებად.

    წიწაკას თესლი გამოვაცალოთ, ჩავდოთ ბლენდერში, დავამატოთ ხახვი, ნიორი, მწვანილები, ზეთი, ლიმონის წვენი, მარილი და დავაქუცმაცოთ.

    ფორმაში ჩავალაგოთ თევზის ნაჭრები, დავასხათ სოუსი და 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 25 წუთით შევდგათ.

გაზიარება:
FACEBOOK კომენტარები
რეკლამა