სალათი ფრიკადელი - თვის კერძი კაფე „პიატოს“ შეფ-მზარეულისგან

4-06-2023, 10:35
146 ნახვა
Aa

ქათმის ფილეს ვწვავთ მცირე ზეთში და შებრაწვამდე რამდენიმე წუთით ადრე ვამატებთ დაჭრილ პომიდორ ჩერის. პარალელურად ვიღებთ სალათის ფურცლებს, რომელსაც ვუმატებთ მაიონეზს და ოხრახუშის დრესინგის ნახევარს. თეფშზე ვალაგებთ შეზავებულ სალათის ფოთოლს და გარშემო ვულაგებთ ქათმის ფილეს პომიდორ ჩერისთან ერთად. დრესინგის დარჩენილ ნაწილს ვანაწილებთ ქათმის ფილეზე. საბოლოოდ სალათს ვაყრით პარმეზანის ბურბუშელას. 
 

ინგრედიენტები

ინგრედიენტები

  • პარმეზანის ბურბუშელა - 10.00 გ
  • ოხრახუშის დრესინგი - 10.00 გ
  • მაიონეზი - 50.00 გ
  • სალათის ფოთლები - 100.00 გ
  • ჩერი პომიდორი - 60.00 გ
  • ქათმის ფილე - 120.00 გ

გაზიარება:
FACEBOOK კომენტარები
რეკლამა