ყურადღება! ვიწყებთ იტალიური კაფეების ქსელის "პიატოს" საფირმო რეცეპტების ციკლს...
თვალყური ადევნეთ რუბრიკას, თუ გიყვართ ევროპული სამზარეულო და განსხვავებული, პიკანტური გემო!
სალათის დრესინგისთვის:
ინგრედიენტები
მოვხარშოთ ერთი კვერცხი. შემდეგ გავასუფთავოთ 100გისპანახი. დავჭრათ მწვანე ბულგარული 50გდა წითელი ბულგარული 50 გგრძლად.
შემდეგი ეტაპია სალათის დრესინგის მომზადება:ვიღებთ 20მლფორთოხლის წვენს, 10 მლლიმონს, 1 გშაქარს და ვურევთ გახსნამდე, ვუმატებთ მარცვლოვან მდოგვს, 10მლზეითუნის ზეთს,ცოტა მარილს და მწიკვ ნივრის კრემს (ნახევარი გრამი.) ბოლოს მოხარშულ კვერცხს ვჭრით მოზრდილ ნაჭრებად და ვაფორმებთ სალათს.
გემრიელად მიირთვით!