ყველაზე გემრიელად მომზადებული ხახვში ჩაშუშული საქონლის ღვიძლი!

21-06-2023, 09:49
321 ნახვა
Aa

ინგრედიენტები

ინგრედიენტები

  • თეთრი მშრალი ღვინო
  • დაჭრილი ოხრახუში
  • საქონლის ხორცის ბულიონი
  • წვრილად დაჭრილი ხახვი
  • დაფქვილი წითელი წიწაკა
  • მარილი
  • კარაქი
  • ფქვილი
  • საქონლის ღვიძლი

    მომზადების წესი

    მომზადება:
    ფქვილი, მარილი და წიწაკა აურიეთ ერთმანეთში.
    დაჭერით ღვიძლი მოგრძო წვრილ ნაჭრებად და მოაყარეთ მომზადებული მშრალი მასა. ასე გააჩერეთ.
    მანამდე კი გაახურეთ ტაფა, გაადნეთ მასზე 2-3 ს/კ კარაქი და მოხრაკეთ ხახვი.
    გადაიტანეთ თეფშზე და მოაყარეთ მარილი და წიწაკა.
    ტაფაში კი დაუმატეთ კიდევ 3-4 ს/კ კარაქი. დაუმატეთ ღვიძლი და შეწვით 5 წუთის განმავლობაში, სანამ ფერს არ შეიცვლის.
    დაუმატეთ მოხრაკული ხახვი, ჩაასხით ბულიონი და ღვინო ქვაბში და აადუღეთ.
    შემდეგ დაასხით ღვიძლს და თუშეთ რამდენიმე წუთი თავდახურულ ტაფაში. მზა კერძს მოაყარეთ დაჭრილი ოხრახუში.
    გემრიელად მიირთვით!

გაზიარება:
FACEBOOK კომენტარები
რეკლამა