დახურვა
ავტორიზაცია
სახელი
პაროლი
შესვლა
რეგისტრაცია
მთავარი
სიახლეები
სპორტი
ფილმები
მუსიკა
სხვა
კულინარია
ლექსები
ჯანმრთელობა
მსახიობები
ვალუტა
ტელევიზია
თევზი პიკანტურ ტომატის სოუსში – საუკეთესო რეცეპტი თევზეულის მოყვარულთათვის!
კულინარია
/
თევზი და ზღვის პროდუქტები
ავტორი:
sali
დამატებულები [905]
0
20-06-2023, 11:17
236 ნახვა
Aa
ინგრედიენტები
ინგრედიენტები
თეთრი მშრალი ღვინო
ნიორი
ტომატპასტა
პომიდორი
ზეითუნის ზეთი
მარილი და პილპილი
ოხრახუში
პაპრიკა
მწიკვი დარიჩინი
მწიკვი შაქარი
ლიმონის წვენი
თეთრი თევზის ფილე
მომზადების წესი
მომზადება:
თევზის ფილეს მოაყარეთ მარილი და პილპილი, წაუსვით ღუმელის ფირფიტას ზეითუნის ზეთი და მოათავსეთ მასზე ფილე. მოასხით ლიმონის წვენი.
შედგით ფირფიტა 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 30-60 წუთი.
ამასობაში ტაფაზე გააცხელეთ ზეითუნის ზეთი და მოხრაკეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, დაუმატეთ დაჭრილი ნიორი, მარილი და ხრაკეთ კიდევ 1 წუთი. დაუმატეთ კუბიკებად დაჭრილი პომიდორი, შაქარი, პაპრიკა, დარიჩინი, ღვინო და დაჭრილი ოხრახუშის ნახევარი. გახსნით ტომატპასტა 1/4 ჭიქა წყალში და დაუმატეთ დანარჩენ ინგრედიენტებს. ხრაკეთ 15 წუთი დაბალ ცეცხლზე.
მზა სოუსი მოასხით შემწვარ თევზის ფილეს და მოაყარეთ ოხრახუში.
გაზიარება:
ტეგები:
კულინარია
,
რეცეპტები
,
რეცეპტი
,
თევზი
,
სოსში
,
პიკანტური
,
kulinaria
,
reecpti
,
tevzi
,
sousshi
,
pikanturi
FACEBOOK
კომენტარები
გადაცემები
მეტის ნახვა
ტელევიზია
PARVANA TV
სილკ უნივერსალი
PALITRANEWS
კავკასია
პოსTV
იმედი
პირველი არხი
ფორმულა
TV პირველი
რუსთავი 2
სამზარეულო
ფრანგული
მექსიკური
ჩეხური
ბერძნული
სლავური
ესპანური
გერმანული
ჩინური
იტალიური
მსგავსები
ბოსტნეულის კატლეტის 5 რეცეპტი: იდეალურია სამარხვოდ!
თევზი ძეხვითა და ბოსტნეულით
კერძი, რომელიც ოვაციებს იმსახურებს!!! ქათამი ნიორწყალში განსაკუთრებული წესით მომზადებულ პასტასთან ერთად
თევზის წვნიანი
გადაცემები
მეტის ნახვა
ტელევიზია
PARVANA TV
სილკ უნივერსალი
PALITRANEWS
კავკასია
პოსTV
იმედი
პირველი არხი
ფორმულა
TV პირველი
რუსთავი 2
სამზარეულო
ფრანგული
მექსიკური
ჩეხური
ბერძნული
სლავური
ესპანური
გერმანული
ჩინური
იტალიური