ბულიონი
მომზადების წესი
ხახვი წვრილად დავჭრათ და მოვშუშოთ ტაფაზე. ჩავამატოთ დაჭრილი წიწაკა, წითელი და მწვანეც. ვშუშოთ 5 წუთი, შემდეგ დავამატოთ პამიდორი და ბულიონი. ვშუშოთ კიდევ 5 წუთი.
ამასობაში, თევზის ფილე დავჭრათ ულუფებად. ჩავალაგოთ სოუსში, ზემოდან კი კარაქის ნაჭრები დავადოთ. დავახუროთ თავსახური და 10 წუთი დავტოვოთ ცეცხლზე.
მზა კერძს მოვაყაროთ მწვანილი, მარილი, პილპილი და ბრინჯთან ერთად მივიტანოთ სუფრასთან.