თევზი პამიდვრის სოუსში

18-06-2023, 14:28
240 ნახვა
Aa

ინგრედიენტები

ინგრედიენტები

  • ოხრახუში
  • მარილი და პილპილი
  • კარაქი
  • თევზის ფილე
  • ტკბილი წიწაკა, წითელი
  • ტკბილი წიწაკა, მწვანე
  • ხახვი
  • პამიდორი საკუთარ წვენში
  • ბულიონი

    მომზადების წესი

    ხახვი  წვრილად დავჭრათ და მოვშუშოთ ტაფაზე. ჩავამატოთ დაჭრილი წიწაკა, წითელი და მწვანეც. ვშუშოთ 5 წუთი, შემდეგ დავამატოთ პამიდორი და ბულიონი. ვშუშოთ კიდევ 5 წუთი. 
    ამასობაში, თევზის ფილე დავჭრათ ულუფებად. ჩავალაგოთ სოუსში, ზემოდან კი კარაქის ნაჭრები დავადოთ. დავახუროთ თავსახური და 10 წუთი დავტოვოთ ცეცხლზე.

    მზა კერძს მოვაყაროთ მწვანილი, მარილი, პილპილი და ბრინჯთან ერთად მივიტანოთ სუფრასთან.

გაზიარება:
FACEBOOK კომენტარები
რეკლამა