სენ-ჟაკის მოლუსკები ნიორში

18-06-2023, 14:24
153 ნახვა
Aa

ინგრედიენტები

ინგრედიენტები

  • მარილი და წიწაკა
  • თეთრი ღვინო
  • კარაქი
  • ოხრახუში
  • ნიორი
  • სენ-ჟაკის მოლუსკი

    მომზადების წესი

    დანაყეთ ნიორი და ოხრახუში. ცალკე ტაფაზე გაადნეთ კარაქი და შეურიეთ შიგნით დანაყილი მასა. დაუმატეთ ცოტაოდენი მარილი და წიწაკა. შემდეგ ჩაამატეთ სენ-ჟაკის მოლუსკები და დატოვეთ ისინის მაღალ ცეცხლზე 30 წამიდან 1 წუთამდე, სენ-ჟაკის მულუსკების სისქის მიხედვით. გადმოიღეთ ტაფიდან სენ-ჟაკის მოლუსკები, ხოლო ტაფაზე დარჩენილ ცხიმს დაუმატეთ თეთრი მშრალი ღვინო, აურიეთ ხის კოვზით და მიიყვანეთ ადუღებამდე. მომზადებული მასა დაასხით სენ-ჟაკის მოლუსკებზე და მიირთვით მოხარშულ ბრინჯთან ან მოხარშულ კარტოფილთან ერთად.

გაზიარება:
FACEBOOK კომენტარები
რეკლამა