თევზი მარინადში

18-06-2023, 12:54
131 ნახვა
Aa

ინგრედიენტები

ინგრედიენტები

  • მარილი და პილპილი
  • სუნელები ან მწვანილი
  • ტომატ-პასტა
  • ხახვი
  • სტაფილო
  • თევზი

    მომზადების წესი

    სტაფილო გავხეხოთ, ხახვი დავჭრათ ალყა-ალყად და მოვშუშოთ. დავამატოთ ტომატ-პასტა, სუნელები, მწვანილი და მარილი

    ამავდროულად, თევზი ადუღებულ მარილწყალში ჩავუშვათ რამდენიმე წუთით, შემდეგ გადავწუროთ, ფხებისგან გავათავისუფლოთ და საშუალო ზომის ნაჭრებად დავანაწევროთ.

    ქვაბში ჯერ ბოსტნეულის ნაწილი ჩავდოთ, შემდეგ თევზი და ისევ ბოსგტნეული. ვშუშოთ რამდენიმე წუთით, თევზის საბოლოო მომზადებამდე. 6 საათი მაცივარში გავაჩეროთ, რომ არომატი კარგად გაუჯდეს.

გაზიარება:
FACEBOOK კომენტარები
რეკლამა