ინგრედიენტები
მომზადების წესი:
200 გრადუსზე გაახურეთ ღუმელი.
საშუალო ცეცხლზე დადგით ტაფა, დაასხით ზეთი და ხრაკეთ ისპანაზი 3-5 წუთის განმავლობაში.
დაუმატეთ გახეხილი ყველი რიკოტა და 30-60 წამი კიდევ თუშეთ. შემდეთ გააგრილეთ.
ქათმი ფილეში გააკეთეთ დაახლოებით 1 სმ-ს ჩანაჭრები და ამოავსეთ ისპანახისა და ყველის ფარშით.
წაუსვით ქათამს მარილი და წიწაკა გემოვნებით, ზემოდან კი მოაყარეთ ყველი ჩედერი.
მოაყარეთ წითელი წიწაკა.
აცხვეთ ღუმელში 20-25 წუთის განმავლობაში, სანამ ყველი არ გადნება და წვენს არ გამოუშვებს.
გემრიელად მიირთვით!