ბარდის ნოყიერი და ძალიან გემრიელი წვნიანი პრასით

9-06-2023, 12:31
149 ნახვა
Aa

ინგრედიენტები

ინგრედიენტები

  • მარილი და პილპილი
  • ზეთი ან კარაქი
  • ნიორი
  • ქინძი
  • პრასი
  • ხახვი
  • ხმელი ბარდა

მომზადების წესი

მომზადება
ბარდას დავასხათ წყალი და 2 საათი გავაჩეროთ, შემდეგ გადავწუროთ და მოვხარშოთ.
როცა დარბილდება, ჩავუმატოთ ცხიმში მოშუშული პრასი და ხახვი. წვნიანი ბლენდერით
ავთქვიფოთ, საჭიროებისამებრ დავუმატოთ წყალი სასურველი კონსისტენციის მისაღებად,
შემდეგ ჩავაბრუნოთ ქვაბში, შევანელოთ მარილით, პილპილითა და კიდევ ერთხელ წამოვადუღოთ. ბოლოს მოვაყართ ქინძი და ნიორი.

გაზიარება:
FACEBOOK კომენტარები
რეკლამა