ინგრედიენტები
ხახვი დაჭერით კუბებად, ნიორი - წვრილად და მოთუშეთ. დაამატეთ ფარში და კარგად ამოურიეთ. თუშეთ 5-7 წუთის განმავლობაში.
სანამ ხორცი ითუშება, დაამატეთ ტომატპასტა, მარილი და პილპილი.გააგრძელეთ თუშვა, სანამ ხორცი კარგად არ შეიწვება (დაახლოებით, 10 წუთი).
მზა ბლინში მოათავსეთ 1 სკ ხორცი და ყველი (იდეალური იქნება მოცარელას ჩხირებით). გადაახვიეთ სტანდარტულად.
აიღეთ ცეცხლგამძლე ფორმა (ზომით 12 X 7 სმ) და მოათავსეთ ოთხივე ბლინი. ბლინები გაჭერით შუაში და მოათავსეთ კვერცხის გულები. ბოლოს მოაყარეთ ყველი და გამოაცხვეთ 180 გრადუსზე 20 წუთით.
გემრიელად მიირთვით!