უმსუბუქესი დესერტი "მარწყვი შამპანურში"

5-06-2023, 12:24
112 ნახვა
Aa

ინგრედიენტები

ინგრედიენტები

  • ნახევარი ლიმონის წვენი
  • ჟელატინი
  • მარწყვი
  • შამპანური
  • შაქარი

    მომზადების წესი

    ჟელატინი დავალბოთ ცივ წყალში, გადავწუროთ და  გავათბოთ შამპანურთან , შაქართან და ლიმონის წვენთან ერთად. შაქარი უნდა გადნეს.

    მარწყვი შუაზე გავჭრათ (თუ წვრილი მარწყვია, მთლიანები გამოვიყენოთ), ჩავალაგოთ შესაბამის ჭურჭელში. ზემოდან დავასხათ გაგრილებული ჟელე, შევდოთ მაცივარში . გავაჩეროთ მაცივარში 4 საათი, სანამ ჟელე ბოლომდე არ გამაგრდება.

გაზიარება:
FACEBOOK კომენტარები
რეკლამა