სალათა "ცეზარის" კლასიკურ სოუსში შედის ისეთი ინგრედიენტები, რომლებიც ხშირად ხელმისაწვდომი არ არის. ამიტომაც გთავაზობთ გამარტივებულ, თუმცა არანაკლებ გემრიელი სოუსის რეცეპტს ამ პოპულარული სალათისთვის.
ინგრედიენტები
გახეხეთ პარმეზანი წვრილ სახეხზე. ნიორი გაატარეთ პრესში.
პატარა ჯამში აურიეთ მაიონეზი, გახეხილი პარმეზანი, ნიორი, პილპილი (შეგიძლიათ გამოიყენოთ წიწაკების ნარევი), მარილი, ლიმონის წვენი - ათქვიფეთ ყველაფერი ბლენდერით ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.
ისე, რომ არ შეწყვიტოთ თქვეფა, წვრილ ნაკადათ ჩაუშვით ზეითუნის ზეთი.
მზა სოუსი გამოყენებამდე გააჩერეთ 15 წუთი, რათა ინგრედიენტები ერთმანეთს კარგად გაუჯდეს.
გემრიელად მიირთვით!