ინგრედიენტები
მომზადება:დაჭერით ხორცი პატარა, მოგრძო ნაჭრებად. ოდნავ დაბეგვეთ.დაჭერით ხახვი ალყა-ალყა.აიღეთ ღრმა ქვაბი ან ჯამი და ერთმანეთში აურიეთ: სოიოს სუუსი, ზეითუნის ზეთი, პაპრიკა, პილპილი და მარილი. ჩაყარეთ მიღებულ სოუსში დაჭრილი ხორცი და ხახვი. კვლავ კარგად აურიეთ. დააფარეთ თავსახური და გააჩერეთ 1 საათი ოთახის ტემპერატურაზე.გადაიტანეთ ხორცი ღუმელის ფირფიტაზე და შეწვით 50-60 წუთის განმავლობაში 200 გრადუსზე!გემრიელად მიირთვით!