ბოშური კატლეტები: გამოდის საოცრად წვნიანი და ფუმფულა!

21-06-2023, 09:43
206 ნახვა
Aa

რთულია, დაზუსტებით თქვა, ნამდვილად ბოშური სამზარეულოდან არის თუ არა ეს კატლეტები, თუმცა, იმის მტკიცება, რომ ამ წესით მომზადებული კატლეტები საოცრად წვნიანი და გემრიელი გამოდის, ნამდვილად შეგვიძლია.

ინგრედიენტები

ინგრედიენტები

  • ზეთი - 2 სკ
  • პომიდორი - 3 ც
  • მარილი - 0.5 ჩკ
  • ნიორი 2-3 კბილი
  • ხახვი - 3 თავი
  • ოხრახუში და კამა - 1 კონა
  • რძე - 150 მლ
  • პური ბატონი - 0.5 ცალი
  • საქონლის ხორცის ფარში - 700 გ

    მომზადების წესი

    დაალბეთ პურის ნაჭრები რძეში. ხახვი და ნიორი დააბლენდერეთ და დაუმატეთ მარილი, დამბალი პური, ყველაფერი კარგად ათქვიფეთ. მიღებული მასა შეურიეთ ფარშს. პომიდორს გააცალეთ კანი (წინასწარ რამდენიმე წუთი გააჩერეთ ადუღებულ წყალში), დაჭერით წვრილად. მწვანილიც დაჭერით წვრილად და შეურიეთ პომიდორს. გააჩერეთ ცოტა ხნით და გადაუღვარეთ წვენი, რომელსაც გამოუშვებს. შეურიეთ პომიდორი ფარშს და კარგად აურიეთ. მიღებული მასისგან გააკეთეთ საშუალო ზომის კატლეტები და დაალაგეთ ზეთწასმულ ღუმელის ფირფიტაზე. აცხვეთ 220 გრადუსზე 25-30 წუთი.

გაზიარება:
FACEBOOK კომენტარები
რეკლამა