ინგრედიენტები
მომზადების წესი:
ფქვილში ხელით კარგად ასრისეთ დარბილებული მარგარინი ან კარაქი. შემდეგ დაუმატეთ კვერცხის გული და არაჟანი (კეფირი ან მაწონი). მოზილეთ ცომი. თუ ცომი წებოვანია, დაუმატეთ ფქვილი. მოათავსეთ მაცივარში 1-2 საათით. ცომი მზად არის. მისგან შეგიძლიათ გამოაცხოთ ორცხობილები ღვეზელები, ხაჭაპური და სხვა...
რაც უფრო თხლად გააბრტყელებთ მიღებულ ფენოვან ცომს, მით ნაკლები ფენებით გამოვა.
ამ რაოდენობის ინგრედიენტებიდან გამოდის 4 ფირფიტა.