ამ რეცეპტით მოხარშული თევზი განსაკუთრებული არომატითა და სინაზით გამოირჩევა. გარნირი თქვენი გემოვნებით შეურჩიეთ. მთავარია, რომ თევზი 3 წუთში მზად გექნებათ.
ინგრედიენტები
ინგრედიენტები
- წყალი
- მარილი
- ხახვის ფურცელი
- სკუმბრია
მომზადების წესი
მომზადების წესი:
დაალბეთ ხახვის ფურცელი ცოტა ხანს წყალში. შემდეგ დადგით ცეცხლზე და დაუმატეთ მარილი (ერთ ლიტრ წყალზე 5 სუფრის კოვზი). როცა წყალი ადუღდება, ჩადეთ მასში გასუფთავებული და გარეცხილი სკუმბრია და ხარშეთ 3 წუთი! შემდეგ გადმოიტანეთ საწურზე, გააცივეთ და მიირთვით.