ინგრედიენტები
კარაქთან ერთად ათქვიფეთ შაქარი, ვანილი, ლიმონის ან ფორთოხლის ცედრა და არაჟანი. ჩააცერით ფქვილი კარაქის მასაში და მოზილეთ ცომი. გაახვიეთ საკვების შესაფუთ ცელოფანში და შედგით მაცივარში 1 საათით. ღუმელი გაახურეთ 180 გრადუსზე. სამუშაო მაგიდას მოაყარეთ ფქვილი და გაყავით ცომი შუაზე და გააბრტყელეთ სათითაოდ. თითოეულს მიეცით სწორკუთხედის ფორმა. ორივე ცომი დაჭერით 7 სმ-ის ზოლებად. ზოლების მთელ სიგრძეზე გაანაწილეთ ჯემი, გადაახვიეთ რულეტივით და დაჭერით პატარა ნაჭრებად. გადაიტანეთ ორცხობილა ღუმელის ტაფაზე და აცხვეთ 20 წუთის განმავლობაში. გამომცხვარ ორცხობილას მოაყარეთ შაქრის პუდრა.