პომიდვრის სოუსში შემწვარი სარდინები პორტუგალიურად

14-06-2023, 11:04
94 ნახვა
Aa

ინგრედიენტები

ინგრედიენტები

  • წიწაკა დაფქული
  • მარილი
  • ძმარი
  • ზეითუნის ზეთი
  • პამიდორი
  • ნიორი
  • სარდინი

    მომზადების წესი

    გასუფთავებულ სარდინებს მოვაყაროთ მსხვილი მარილი და დავტოვოთ 30 წთ.

    ღუმელი გავახუროთ 200 გრადუსზე.

    ზეთს შევურიოთ ძმარი, ნიორი, დაჭრილი პამიდორი და წიწაკა.

    ღუმელის ფორმაში ჩავდოთ თევზი, მოვასხათ სოუსი და 30 წუთი ვწვათ

გაზიარება:
FACEBOOK კომენტარები
რეკლამა