მომზადება: არაჟანს დაუმატეთ ლიმონის ცედა, ვანილი, შაქარი და კარგად აურიეთ. დაუმატეთ სათითაოდ კვერცხი და ფქვილი. ურიეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. მოათავსეთ კრემიანი ჯამი წყლის აბაზანაზე. ხარშეთ მინიმალურ ცეცხლზე გასქელებამდე. გააცივეთ. ათქვიფეთ კარაქი მიქსერით ფაფუკი მასის მიღებამდე, ნელ-ნელა შეათქვიფეთ მოხარშული და გაცივებული კრემი. ეს კრემი ნამცხვრისა და ტორტის გარეშე, ცალკეც ძალიან გემრიელია!