შებოლილი ბეკონი ან ლორი1.მოვამზადოთ პირველად ინგრედიენტები:კვერცხი მოვხარშოთ, კიტრი, ბულგარული წიწაკა და კამა გავრეცხოთ გამდინარე ცივი წყლით.სიმინდის მარცვლებსაც გავავლოთ წყალი და დავყაროთ თუშფალანგზე რომ წყალი არ შეყვეს.
2.მოზრდილ თასზე დავჭრათ კვერცხი და ავურიოთ სიმინდის მარცვლები.
4.ტკბილი წიწაკაც დავჭრათ ჩხირებათ.ხოლო კიტრი გავფცქვნათ, გავყოთ შუაზე და თხელ ნაჭრებად დვჭრათ.ესეც დავამატოთ თასზე დაყრილ ინგრედიენტებს.
5.დავჭრათ ცოცხალი კამაც და დავაყაროთ სალათას, შემდეგ დავაყაროთ მარილი და მოვურიოთ კარგად.ბოლოს კი გემოვნებით მაიონეზი და კიდევ ერთხელ მოურიოთ.გადავიტანოთ სასალათე ლანგარზე და...