თბილი სალათა შემწვარი სულგუნით

6-06-2023, 10:28
163 ნახვა
Aa

ინგრედიენტები

ინგრედიენტები

  • ზეთი
  • ჩერი პომიდორი - 200.00 გ
  • მწვანე ლობიო, ფრანგული ჯიშის - 400.00 გ
  • ფქვილი
  • კვერცხი - 1.00 ცალი
  • სულგუნი - 500.00 გ

    მომზადების წესი

    დაჭერით სულგუნი პატარა ნაჭრებად. კვერცხი ათქვიფეთ ჯამში.

    გაახურეთ 2 ს/კ ზეთი განიერ ტაფაში და შეწვით მწვანე ლობიო და პომიდორი ჩერი. გადაიტანეთ სასალათეში.

    გაწმინდეთ ხელსახორცით ტაფა, დაუმატთ დარჩენილი ზეთი. ამოავლეთ სულგუნის ნაჭრები კვერცხში, შემდეგ ფქვილში და შეწვით ტაფაზე ორივე მხრიდან. დაუმატეთ სალათს. მარილი და პილპილი დაუმატეთ თქვენი გემოვნებით.

    გემრიელად მიირთვით!

გაზიარება:
FACEBOOK კომენტარები
რეკლამა