ბრაზილია - ხორცის მოყვარულებისთვის ნამდვილი სამოთხეა! აქ უყვართ და იციან, როგორ მოამზადოთ ხორცი: ხარშავენ, წვავენ, თუშავენ და ასე შემდეგ...
სცადეთ ბრაზილიური წესით ძროხის ხორცის შეწვა და დარწმუნდებით, რომ ამ ქვეყანაში მართლაც კარგად იციან ხორცის მომზადება.
ინგრედიენტები
მომზადება:
მოამზადეთ მარინადი: ზეითუნის ზეთი, თეთი ღვინის ძმარი და ღვინო შეურიეთ ერთმანეთში. დაუმატეთ პილპილის მარცვლები და როზმარინის ღერები.
მოათავსეთ მარინადში გარეცხელი და გამშრალებული ხორცის ნაჭერი მინუმუმ 2 საათით.
შემდეგ გადაიტანეთ ხორცი ცეცხლგამძლე ღრმა ფორმაში, დაასხით მარინადის ¼-დი. გადააფარეთ ხორცს პერგამენტის ქაღალდი ისე, რომ მთლიანად დაფაროს ხროცი.
ქაღლდზე დააყარეთ ქვამარილი ისე, რომ თავსახურივით დაეფაროს.
შედგით 195 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 25-30 წუთით.
მიიღებთ საშუალოდ შემწვარ ხორცს - გულში ვარდისფერს, მაგრამ სისხლის გარეშე.
გაითვალისწინეთ, რომ ხორცის უფრო დიდი ნაჭრის მომზადებას, მეტი დრო დაჭირდება.
მზა ხორცი დაჭერით თხლად და სუფრასთან მიიტანეთ ქორფა ბოსტნეულის სალათთან ერთად.