შეწვით ხორცი ბრაზილიურად: საუცხოო გემოსა და არომატის კარნავალი თქვენს საახალწლო სუფრაზე

21-06-2023, 09:51
105 ნახვა
Aa

ბრაზილია - ხორცის მოყვარულებისთვის ნამდვილი სამოთხეა! აქ უყვართ და იციან, როგორ მოამზადოთ ხორცი: ხარშავენ, წვავენ, თუშავენ და ასე შემდეგ...
სცადეთ ბრაზილიური წესით ძროხის ხორცის შეწვა და დარწმუნდებით, რომ ამ ქვეყანაში მართლაც კარგად იციან ხორცის მომზადება.
 

ინგრედიენტები

ინგრედიენტები

  • საქონლის რბილი ხორცი
  • თეთრი მშრალი ღვინო
  • თეთრი ღვინის ძმარი
  • როზმარინი
  • ზეითუნის ზეთი
  • ქვამარილი
  • შავი პილპილის მარცვლები

    მომზადების წესი

    მომზადება:

    მოამზადეთ მარინადი: ზეითუნის ზეთი, თეთი ღვინის ძმარი და ღვინო შეურიეთ ერთმანეთში. დაუმატეთ პილპილის მარცვლები და როზმარინის ღერები.
    მოათავსეთ მარინადში გარეცხელი და გამშრალებული ხორცის ნაჭერი მინუმუმ 2 საათით.
    შემდეგ გადაიტანეთ ხორცი ცეცხლგამძლე ღრმა ფორმაში, დაასხით მარინადის ¼-დი. გადააფარეთ ხორცს პერგამენტის ქაღალდი ისე, რომ მთლიანად დაფაროს ხროცი.
    ქაღლდზე დააყარეთ ქვამარილი ისე, რომ თავსახურივით დაეფაროს.
    შედგით 195 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 25-30 წუთით.
    მიიღებთ საშუალოდ შემწვარ ხორცს - გულში ვარდისფერს, მაგრამ სისხლის გარეშე.
    გაითვალისწინეთ, რომ ხორცის უფრო დიდი ნაჭრის მომზადებას, მეტი დრო დაჭირდება.
    მზა ხორცი დაჭერით თხლად და სუფრასთან მიიტანეთ ქორფა ბოსტნეულის სალათთან ერთად.

გაზიარება:
FACEBOOK კომენტარები
რეკლამა