ქათმის ხორცის პელმენი

15-06-2023, 11:13
214 ნახვა
Aa

ინგრედიენტები

ინგრედიენტები

  • მარილი და პილპილი
  • მდუღარე წყალი
  • ცომისთვის
  • ფქვილი
  • თბილი წყალი
  • მარილი
  • კვერცხი
  • გულსართისთვის
  • ქათმის ხორცის ფარში
  • ნიორი
  • ოხრახუში
  • ხახვი

    მომზადების წესი

    ქათმის ხორცის ფარშს შევურიოთ ხორცსაკეპ მანქანაში გატარებული ნიორი, ხახვი და ოხრახუში, შევანელოთ სანელებლებით და დავასხათ მდუღარე წყალი.

    2 ჭიქა ფქვილს დავამატოთ მარილი და კვერცხი, ნელ-ნელა ვამატოთ თბილი წყალი და მოვზილოთ მაგარი, ელასტიკური ცომი, ძალიან თხლად გავაბრტყელოთ და პატარა ჭიქით ამოვჭრათ. თუ ცომი მსხვილი გვეჩვენა, შეგვიძლია თითოეული წრე ცალკე გავაბრტყელოთ, შემდეგ ზედ მოვათავსოთ ფარში, შევკრათ და მოვხარშოთ მდუღარე მარილ-წყალში. მზა პელმენი მივირთვათ კარაქთან, არაჟანთან ან გახეხილ ყველთან ერთად.

გაზიარება:
FACEBOOK კომენტარები
რეკლამა