თუ გსურთ სტეიკის მომზადება, ეს რეცეპტი ჩაინიშნეთ!

21-06-2023, 09:54
240 ნახვა
Aa

როგორ უნდა  შეწვათ  სტეიკი?

ინგრედიენტები

ინგრედიენტები

  • კარაქი
  • დაფქვილი შავი წიწაკა
  • მარილი
  • საქონლის ან ღორის რბილი ხორცი

    მომზადების წესი

    შეამშრალეთ ხორცი ხელსახოცით, დაბეგვეთ, მოაყარეთ მარილი, შავი წიწაკა და გააჩერეთ 10-15 წუთი. შემდეგ შეწვით კარაქიან ტაფაზე 2-2 წუთი თითო გვერდი თქვენთვის სასურველი მზაობის მიღებამდე. არ დაგავიწყდეთ, რომ აუცილებელია ხორცის გადაბრუნება ყოველ 2 წუთში, თან ზემოდან უნდა მოასხათ გამოყოფილი წვენი.

    გემრიელად მიირთვით!

გაზიარება:
FACEBOOK კომენტარები
რეკლამა