შოკოლადის კრემი-განაში ტორტებისთვის

25-05-2023, 14:03
367 ნახვა
Aa

ინგრედიენტები

  • კარაქი
  • ნაღები 35 %
  • შოკოლადი

    მომზადების წესი

    ნაღები კარგად გააცხელეთ და დაასხით დამტვრეულ შოკოლადს. ჩაამატეთ კარაქი და კარგად აურიეთ სანამ ერთგვაროვანი არ გახდება. გააციეთ . ამ სახით უკვე შეგიძლიათ მოასხათ ნამცხვრებს და ტორტს, როგორც მინანქარი.

    ან შედგით მაცივარში მინიმუმ 6 საათი, შემდეგ კი ათქვიფეთ კრემის კონსისტენციამდე.

გაზიარება:
FACEBOOK კომენტარები
რეკლამა