სიმინდის კონსერვი
მომზადების წესი
სიმინდი და კიტრი გადავწუროთ. ბრინჯში ავურიოთ წვრილად დაჭრილი კიბორჩხალის ჩხირები, ტკბილი წიწაკა, კიტრის მწნილი, სიმინდი, ნიორი და მოვასხათ სანელებლებით შეკმაზული მაიონეზი
ექსპერიმენტების მოყვარულებს შეუძლიათ კიბორჩხალა ჩაანაცვლონ მოხარშული თეთრი თევზით (პანგასიუსი, ვირთევზა და სხვა). მარხვის დროს კი მისი ჩანაცვლება წარმატებით შეიძლება სოკოთი, მწვანე ბარდით და სხვა მოხარშული ბოსტნეულით.