სწრაფი და უზომოდ გემრიელი შოკოლადის ბისკვიტის რეცეპტი.
ინგრედიენტები
ინგრედიენტები
ვანილი
ზეთი
რძე
კაკაო
გამაფხვიერებელი
კვერცხი
შაქარი
ფქვილი
მომზადების წესი
მომზადების წესი:
ფქვილს შეურიეთ რძე, შაქარი, გამაფხვიერებელი, ვანილი, კაკაო და ზეთი. ყველაფერი აურიეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.
კვერცხი ათქვიფეთ მიქსერით 5 წუთის განმავლობაში და დაუმატეთ ძირითად მასა. ყველაფერი კარგად ათქვიფეთ. ჩაასხით მასა ტორტის პერგამენტჩაფენილ და კარაქწასმულ ფორმაში.
აცხვეთ 180 გრადუსზე 30-45 წუთის განმავლობაში. გამომცხვარ და გაგრილებულ ბისკვიტს მოასხით მინანქარი ან გამდნარი შოკოლადი.