დაწნული სამარხვო ფუნთუშა

20-06-2023, 10:29
178 ნახვა
Aa

ინგრედიენტები

ინგრედიენტები

  • ვანილი
  • ფქვილი
  • საფუარი
  • შაქარი
  • წყალი
  • ზეთი
  • სამარხვო კარაქი (მცენარეული მარგარინი)

    მომზადების წესი

    მომზადება
    საერთო რაოდენობიდან ავიღოთ ცოტა თბილი წყალი, ჩავყაროთ საფუარი და დავდგათ
    10 წთ. გავადნოთ მარგარინი, დავუმატოთ ზეთი, შაქარი, წყალი და ვანილი. შევურიოთ საფუვრიანი მასა, დავაცრათ ფქვილი და მოვზილოთ რბილი ცომი. როდესაც ამოფუვდება ზეთიანი ხელებით ამოვიღოთ პატარა გუნდები, დავაგრძელოთ და დავწნათ ან უბრალოდ მივცეთ სასურველი ფორმა. ზემოდან გადავუსვათ შაქრიანი წყალი და გამოვაცხოთ 180 გრადუსზე 20-25 წთ.

გაზიარება:
FACEBOOK კომენტარები
რეკლამა