დახურვა
ავტორიზაცია
სახელი
პაროლი
შესვლა
რეგისტრაცია
მთავარი
სიახლეები
სპორტი
ფილმები
მუსიკა
სხვა
კულინარია
ლექსები
ჯანმრთელობა
მსახიობები
ვალუტა
ტელევიზია
ღუმელში შემწვარი ორაგული ბოსტნეულით და კეფირის სოუსით
კულინარია
/
თევზი და ზღვის პროდუქტები
ავტორი:
sali
დამატებულები [905]
0
18-06-2023, 12:56
134 ნახვა
Aa
ასე შემწვარი ორაგული საოცრად ნაზი და არომატული გამოდის. სცადეთ...
ინგრედიენტები
ინგრედიენტები
ზეთი
მარილი და პილპილი
კეფირი
პომიდორი
სტაფილო
დიდი ხახვი
ორაგული
მომზადების წესი
მომზადების წესი:
დაჭერით წვრილად ხახვი და სტაფილო, მოხრაკეთ ზეთში შევარდისფრებამდე. გადაიტანეთ ღუმელის ტაფაზე, ზემოდან დააწყვეთ დაჭრილი, დამარილებული და პილპილმოყრილი ორაგული, შემდეგ მრგვლად დაჭრილი პომიდორი და მოასხით კეფირი. სურვილისამებრ შეგიძლიათ კიდევ მოაყაროთ მარილი. შეწვით 200 გრადუსზე 40 წუთის განმავლობაში.
გაზიარება:
ტეგები:
kulinaria
,
recepti
,
oraguli
,
კულინარია
,
რეცპტები
,
ორაგული
FACEBOOK
კომენტარები
გადაცემები
მეტის ნახვა
ტელევიზია
PARVANA TV
სილკ უნივერსალი
PALITRANEWS
კავკასია
პოსTV
იმედი
პირველი არხი
ფორმულა
TV პირველი
რუსთავი 2
სამზარეულო
ფრანგული
მექსიკური
ჩეხური
ბერძნული
სლავური
ესპანური
გერმანული
ჩინური
იტალიური
მსგავსები
ქილებში დამარილებული ქაშაყი ჰოლანდიურად – არა მარტო თევზის მოყვარულებისთვის
ბოსტნეულის კატლეტის 5 რეცეპტი: იდეალურია სამარხვოდ!
ქათმის ხორცის მომზადების რევოლუციური მეთოდი. ასეთი წვნიანი შემწვარი ქათამი ჯერ არ გაგისინჯავთ!
გოგრის სუფ-პიურე ნაღებით – ვიტამინების "ბომბი"
გადაცემები
მეტის ნახვა
ტელევიზია
PARVANA TV
სილკ უნივერსალი
PALITRANEWS
კავკასია
პოსTV
იმედი
პირველი არხი
ფორმულა
TV პირველი
რუსთავი 2
სამზარეულო
ფრანგული
მექსიკური
ჩეხური
ბერძნული
სლავური
ესპანური
გერმანული
ჩინური
იტალიური