ასე მომზადებული ცომი ძალიან ელასტიკურია, რაც მთავარია არ იხევა არც გაბრტყელებისას და არც ხარშვისას სკდება!
ინგრედიენტები
მომზადების წესი:
მარილი და კვერცხი ათქვიფეთ და შეურიეთ სუფრის კოვზი ზეთი. დაუმატეთ ნელ-ნელა ფქვილი, თან ურიეთ.
ახლა ყველაზე მნიშვნელოვანი მომენტია. დაუმატეთ მასას ჭიქით ადუღებული წყალი და თან წრიული მოძრაობებით, ჩანგლით შეუჩერებლად ურიეთ. შემდეგ ცომი ხელით
მოზილეთ, უმატეთ ფქვილი.
გულსართი თქვენი სურვილისამებრ მოამზადეთ, გნებავთ გააკეთეთ, პელმენი, ჩებურეკი, ან ხინკალი.