ინგრედიენტები
წიწაკებს ამოვაცალოთ თესლი, დავაწყოთ ქაღალდდაფენილ თუნუქის ფურცელზე და დაახლოებით 20 წუთით შევდგათ 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში, სანამ დაიბრაწება, შემდეგ გამოვიღოთ და ცხელი წიწაკები ცელოფანში ჩავდოთ.
ასე გავაცივოთ, შემდეგ სწრაფად გავაძროთ კანი და დავჭრათ. წიწაკას ზეთი, ძმარი, ნიორი, მარილი, წიწაკა და დაჭრილი მწვანილები შევურიოთ, დავუმატოთ კუბებად დაჭრილი სულგუნი და 1 საათით მაცივარში მოვათავსოთ.