ერბოკვერცხი ყაბაყით და პურით

31-05-2023, 09:51
137 ნახვა
Aa

ინგრედიენტები

ინგრედიენტები

  • ზეთი
  • მწვანილი
  • სვანური მარილი
  • კვერცხი
  • ყაბაყი
  • ხახვი
  • გამომშრალი პური

    მომზადების წესი

    გამომშრალი, წინა დღის პური დაჭერით პატარა კუბიკებად. შეწვით გახურებულ ტაფაზე ცოტაოდენ ზეთში, სანამ არ დაიბრაწება...

    დაჭერით წვრილად ხახვი და მოხრაკეთ ზეთში. შემდეგ დაუმატეთ კუბიკებად დაჭრილი ყაბაყი და გააგრძელეთ მოხრაკვა, პერიოდულად ურიეთ. დაუმატეთ მარილი.

    ცალკე ათქვიფეთ კვერცხი, დაუმატეთ მარილი, წვრილად დაჭრილი ხახვი და შემწვარი პურები. მიღებული მასა მოასხით ყაბაყს ტაფაში, დააფარეთ თავსახური და ამზადეთ დაბალ ცეცხლზე, სანამ კვერცხი არ შეიწვება.

    გემრიელად მიირთვით!

გაზიარება:
FACEBOOK კომენტარები
რეკლამა