ალმოიშავენა - ესპანელი ებრალების ხრაშუნა, შაქრიანი პური. აუცილებლად სცადეთ!

5-03-2023, 23:33
165 ნახვა
Aa

ინგრედიენტები

  • ზეთი - 50 მლ
  • დარიჩინი - 1 სკ
  • წყალი - 200 მლ
  • კარაქი - 50 გ
  • ფქვილი - 130 გ
  • მწიკვი მარილი
  • კვერცხი - 3 ცალი
  • შაქარი - 5 სკ

მომზადების წესი

აადუღეთ წყალი, დაუმატეთ კარაქი და ზეთი.როგორც კი კარაქი გადნება, გადმოდგით ქვაბი ცეცხლიდან და დაუმატეთ ფქვილი და მწიკვი მარილი. მოურიეთ ცომს ხის კოვზით.ახლა ცომს შეაზილეთ სათითაოდ 3 კვერცხი.ღუმელის ფირფიტაზე დააფინეთ პერგამენტის ქაღალდი, წაუსვით ზეთი და გაანაწილეთ მასზე თანაბრად ცომი.ზემოდან მსუყედ მოაყარეთ შაქრისა და დარიჩინის ნარევი!თუკი, დარიჩინი არ აღმოგაჩნდათ, მოაყარეთ მხოლოდ შაქარი.აცხვეთ 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში იქამდე, სანამ ზედაპირი არ მოებრაწება.

გემრიელად მიირთვით!

გაზიარება:
FACEBOOK კომენტარები
რეკლამა