ინგრედიენტები
მომზადების წესი:
ხახვი დაჭერით ალყა-ალყა და მოხრაკეთ, დაუმატეთ მარილი.
გახეხეთ სტაფილო წვრილად და მოხრაკეთ ისიც, მოაყარეთ მარილი და დაუმატეთ ხახვს.
ათავიფეთ კვერცხი ჯამში, დაუმატაეთ ცოტა მარილი. შეწვით ტაფაზე ომლეტი.
დაახვიეთ მილისებურად და დაჭერით 1 სმ ნაწრებად.
დაჭერით ნიგოზი და მოხალეთ მშრალ ტაფაზე.
გარეცხეთ ღვიძლი, გაასუფთავეთ აპკისგან. დაჭერით თხელ ნაჭრებად. შეწვით გახურებულ ტაფაზე 2-3 წუთის განმავლობაში, თან ურიეთ. გადაიტანეთ სასალათეში.
დაუმატეთ დანარჩენი ნგრედიენტები, მაიონეზი, ძმარი, დაჭყლეტილი ნიორი და კარგად აურიეთ.
გემრიელად მიირთვით!