ბოსტნეულის რაგუ შემწვარი კარტოფილით

16-06-2023, 13:39
171 ნახვა
Aa

ინგრედიენტები

ინგრედიენტები

  • ოხრახუში
  • ზეთი
  • მარილი და პილპილი
  • კარტოფილი
  • ნიორი
  • ხახვი
  • სტაფილო
  • ბადრიჯანი
  • ტკბილი წიწაკა

    მომზადების წესი

    მომზადება
    წიწაკა და ბადრიჯანი კუბებად დავჭრათ, ხახვი – ალყა-ალყა. ნიორი და მწვანილი ავკეპოთ, სტაფილო მსხვილად გავხეხოთ.
    ტაფაზე გავაცხელოთ ზეთი, დავყაროთ ხახვი და სტაფილო. როცა ხახვი გამჭვირვალე გახდება და სტაფილო ფერს შეიცვლის, დავუმატოთ წიწაკა და რამდენიმე წუთის განმავლობაში ვშუშოთ. ცალკე შევწვათ ბადრიჯანი და მწვანილსა და ნიორთან ერთად შევურიოთ მოშუშულ ბოსტნეულს. შევანელოთ მარილითა და პილპილით. კარტოფილი გავფცქვნათ, დავჭრათ ფიგურული დანით და შევწვათ ზეთში. ბოსტნეულის რაგუ მივირთვათ კარტოფილთან ერთად.

გაზიარება:
FACEBOOK კომენტარები
რეკლამა