მარტივი და გემრიელი წვნიანი საქონლის ხორცით

9-06-2023, 12:37
308 ნახვა
Aa

ინგრედიენტები

ინგრედიენტები

  • კამა, ქინძი, ოხრახუში
  • მარილი და წიწაკა
  • დაფნა
  • ნიორი
  • ბრინჯი
  • კარტოფილი
  • სტაფილო
  • ხახვი
  • საქონლის ხორცი

    მომზადების წესი

    1. ძვლიანი ხორცი დაჭერით მოზრდილ ნაჭრებად, ჩააწყვეთ ქვაბში, დაასხით წყალი და მოხარშეთ. მოხარშვამდე ცოტა ხნით ადრე ჩააგდეთ 2 ცალი გაფცქვნილი, მთლიანი ხახვი.
    2. გათალეთ კარტოფილი და სტაფილო, დაჭერით ნაჭრებად, გარეცხეთ ბრინჯი და ყველაფერი ერთად ჩაყარეთ ქვაბში.
    3. ბოსტნეული რომ მოიხარშება ჩაამატეთ დაჭრილი მწვანილი, ნიორი, დაფნა, მარილი და წიწაკა, წამოადუღეთ და უგემრიელესი წვნიანიც მზად არის.

გაზიარება:
FACEBOOK კომენტარები
რეკლამა