ინგრედიენტები
1. მშრა ტაფაზე მოხალეთ მზესუმზირა, თხილი დ ნიგოზი, შემდეგ დაფქვით კარგად ბლენდერში. ცალკე მოხალეთ ფქვილი და ისიც შეურიეთ მზესუმზირას და ნიგოზს. 2. მოამზადეთ შაქრის სიროფი, ჩაამატეთ ზეთი, ნაღები და ისე რომ არ შეწყვიტოთ მორევა ადუღეთ რამოდენიმე წუთი. 3. შეურიეთ ერთმანეთს ორივე მასა, ჩაამატეთ ვანილი, მოათავსეთ ჭურჭელში და რამოდენიმე საათი გააჩერეთ გრილ ადგილას.
გემრიელად მიირთვით!