ღუმელში შემწვარი საქონლის ხორცი - გამოდის საოცრად წვნიანი და არომატული!

21-06-2023, 10:04
179 ნახვა
Aa

ინგრედიენტები

ინგრედიენტები

  • მარილი და პილპილი
  • პაპრიკა - 1 ჩკ
  • სოიოს სოუსი - 3 სკ
  • ზეითუნის ზეთი - 1 სკ
  • ხახვი - 1 საშუალო თავი
  • საქონლის რბილი ხორცი - 800 გ

    მომზადების წესი

    მომზადება:დაჭერით ხორცი პატარა, მოგრძო ნაჭრებად. ოდნავ დაბეგვეთ.დაჭერით ხახვი ალყა-ალყა.აიღეთ ღრმა ქვაბი ან ჯამი და ერთმანეთში აურიეთ: სოიოს სუუსი, ზეითუნის ზეთი, პაპრიკა, პილპილი და მარილი. ჩაყარეთ მიღებულ სოუსში დაჭრილი ხორცი და ხახვი. კვლავ კარგად აურიეთ. დააფარეთ თავსახური და გააჩერეთ 1 საათი ოთახის ტემპერატურაზე.გადაიტანეთ ხორცი ღუმელის ფირფიტაზე და შეწვით 50-60 წუთის განმავლობაში 200 გრადუსზე!გემრიელად მიირთვით!

გაზიარება:
FACEBOOK კომენტარები
რეკლამა