ალუბლის პარფე მაწვნით

20-06-2023, 11:34
160 ნახვა
Aa

ინგრედიენტები

ინგრედიენტები

  • ფხვიერი ნამცხვარი ("პეჩენია")
  • შაქარი
  • ალუბალი, გაყინული ან ცოცხალი
  • წყალი
  • მაწონი
  • ვანილიანი შაქარი

    მომზადების წესი

    მაწვნის ნაცვლად შეგვიძლია გამოვიყენოთ იოგურტი, კრემისებური ხაჭო ან ხაჭოსა და არაჟნის ნარევი.

    ალუბალს კურკა გამოვაცალოთ და შაქართან და წყალთან ერთად 2-3 წუთი დაბალ ცეცხლზე ვადუღოთ. გავაგრილოთ.

    მაწონს დავამატოთ ვანილიანი შაქარი, ავურიოთ და ჭიქებში გავანაწილოთ ალუბალთან ერთად, მონაცვლეობით. ზემოდან მოვაყაროთ ფხვიერი ნამცხვრის ნატეხები.
    ალუბლის გარდა შეიძლება მომზადდეს სხვა ნებისმიერი ხილით: მარწყვით, ჟოლოთი, ატმით, გარგრით და ა.შ.

გაზიარება:
FACEBOOK კომენტარები
რეკლამა