იტალიური სალათა ქართული აქცენტით

25-05-2023, 11:25
169 ნახვა
Aa

ინგრედიენტები

  • წითელი ღვინის ძმარი
  • მარილი
  • რეჰანი
  • ცივი გამოხდის ზეითუნის ზეთი
  • მწვანე წიწაკა
  • მოცარელა ან სულგუნი
  • პომიდორი

    მომზადების წესი

    მომზადება
    პამიდორი დავჭრათ სეგმენტებად, მოცარელა – რგოლებად, დავაყაროთ წვრილად დაჭრილი წიწაკა, რეჰანის ფოთლები, მოვაყაროთ მარილი, მოვასხათ ზეთი და ძმარი. მივირთვათ მომზადებისთანავე.
    რჩევა
    ცივი გამოხდის ზეითუნის ზეთი შეგვიძლია ჩავანაცვლოთ ყურძნის წიპწის ან კახური მზესუმზირის ზეთით.

გაზიარება:
FACEBOOK კომენტარები
რეკლამა