თუკი დაგრჩათ წინა დღის ბატონი ან ბაგეტი, მაშინ გირჩევთ, მოამზადოთ ეს სალათი.
ინგრედიენტები
აიღეთ რამდენიმე ნაჭერი ბაგეტი ან ბატონი. მოასხით ზეითუნის ზეთი და მოათავსეთ 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 10 წუთით.
დაჭერით ½ ბულგარული წიწაკა, პომიდორს გააცალეთ კანი და თესლი, დაჭერით. წითელი წიწაკა და ხახვი დაჭერით მოგრძო ნაჭრებად.
დააბლენდერეთ პომიდორი ზეითუნის ზეთთან და ბალზამიკოსთან, მარილთან, პილპილთან და იტალიურ ბალახებთან ერთად.
სასალათე ჯამში ერთმანეთში აურიეთ დაჭრილი წიწაკა, ხახვი და კუბიკებად დაჭრილი ბაგეტი. დაუმატეთ მწვანე ზეთისხილი, მოასხით ტომატის სოუსი, დახიეთ ხელით ბაზილიკის ფოთლები და მოაყარეთ სალათს.
გემრიელად მიირთვით!