მომზადება: დაჭერით ყველა ინგრედიენტი საშუალო ზომის ნაჭრებად. ბადრიჯანი დაამარილეთ, ცოტა ხანში გადაუღვარეთ წვენი. შემდეგ შეწვით ზეთში მაღალ ცეცხლზე. თან ურიეთ. შეწვამდე 2 წუთით ადრე ტაფაში დაუმატეთ სოიოს სოუსი და აურიეთ. შემწვარი ბადრიჯანი გააცივეთ და შეურიეთ დაჭრილი პომიდორი და გახეხილი ან კუბიკებად დაჭრილი ყველი. მოაყარეთ სალათ დაჭრილი ნიგოსი და მწვანე ხახვის ფოჩი. გემრიელად მიირთვით!