ინგრედიენტები
ცივი კარაქი გავხეხოთ (250 გ ცალკე და 150 გ ცალკე) . არაჟანს დავამატოთ სოდა, შემდეგ კარაქი, მწიკვი მარილი, ვანილი და ფქვილი. ავურიოთ ისე, რომ ფქვილი და კარაქი შეერიოს. მიღებული რბილი ცომი ორად გავყოთ და მაცივარში შევდოთ. დარჩენილ 150 გ კარაქს დავამატოთ შაქარი, ფქვილი და ვანილი, ავურიოთ.გავაბრტყელოთ ცომი თხლად, მოვაყაროთ გულსართის ნახევარი, გადავახვიოთ რულეტივით, მჭიდროდ და დავჭრათ 2-2.5 სმ ნაჭრებად. დავალაგოთ ქაღალდჩაფენილ ტაფაზე, გადავუსვათ ათქვეფილი კვერცხი და მოვაყაროთ ცოტა შაქარი.ცხვება 180 გრადუსზე 20-30 წუთი.